Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Persones estrangeres empadronades al Padró Municipal d’ Habitants de Torrefarrera

Persones estrangeres comunitàries i no comunitàries amb residència de llarga durada

Descripció

Consisteix a confirmar la inscripció en el Padró Municipal d'Habitants dels estrangers comunitaris i dels que disposin d'autorització de residència de llarga durada.

La no confirmació durant el període establert suposa l' inici d'un expedient de baixa en el Padró Municipal d'Habitants de Torrefarrera, segons les indicacions del Consell d'Empadronament de 27 de juny de 2008.

(L'Ajuntament de Torrefarrera envia una carta a les persones afectades per comunicar el termini per efectuar-ne la confirmació)

Qui ho ha de fer?

Tant majors com menors d'edat, nacionals, de països de la Unió Europea i de Suïssa, Noruega, Islàndia i Liechtenstein, o nacionals d'altres països amb permís de residència de llarga durada que hagin rebut la comunicació corresponent de l'Ajuntament per confirmar la seva inscripció en el Padró.

Documentació que cal aportar per realitzar el tràmit

La documentació ha de ser original.

Document d'identitat en vigor (països de la Unió Europea i Suïssa, Noruega, Islàndia i Liechtenstein: permís de residència, passaport o document d'identitat del país d'origen; resta de països: permís de residència o passaport. 

En el cas de menors d'edat cal aportar els documents d'identitat del menor i del pare/mare. 

Cost del tràmit

Gratuït

Sol·licituds