Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Canvi de municipi i baixa al padró municipal d'habitants

Descripció del tràmit

  • Dins del territori espanyol: si estaves empadronat o empadronada a Torrefarrera i ara resideixes en un altre municipi dins de l’ estat espanyol, has de contactar amb l’ Ajuntament del nou municipi per a realitzar l’alta al seu Padró d’Habitants. Un cop realitzada l’alta, la baixa al municipi de Torrefarrera serà efectiva automàticament.
  • Fóra del territori espanyol (persones amb nacionalitat espanyola): si estaves empadronat o empadronada a Torrefarrera i ara resideixes en un altre municipi fóra de l’ estat espanyol, has de registrar-te al Consolat espanyol del país destí. El qual comunicarà la baixa a l’ Ajuntament de Torrefarrera.
  • Fóra del territori espanyol (persones estrangeres): En aquest cas les persones interessades poden comunicar la baixa al Padró Municipal d'Habitants de Torrefarrera, presencialment, mitjançant cita prèvia.

Per a cada major d'edat és necessari emplenar un formulari. En el cas de menors, les seves dades s'inclouran en el formulari d'un dels progenitors o tutor legal.

L'Ajuntament de Torrefarrera pot efectuar baixes padronals d'ofici si detecta que hi ha persones empadronades en un domicili i realment no hi resideixen.

Cost del tràmit

Gratuït