Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou passeig arbrat al carrer Mossèn Cinto

Com heu pogut veure, els darrers mesos, amb la col·laboració de la dedicació, esforç i experiència de la Brigada Municipal, ha transformat el costat poc acollidor, situat a la banda de Llevant del carrer Mossèn Cinto, en un magnífic passeig arbrat, on tothom podrà passejar-hi amb tranquil·litat i gaudir de l’ombra i de la frescor dels arbres a la primavera i a l’estiu, del canvi del color de les fulles a la tardor i de la nua bellesa hivernal dels troncs i les branques, en el cas dels arbres de fulla caduca.

També hi ha un espai per les alzines, que conserven fullatge durant tot l’any, però això no vol dir que no experimentin canvis, segons les estacions: brostada i florida a la primavera, creixement dels fruits durant l’estiu i la seva caiguda durant la tardor. 

En total, s’han plantat les següents espècies d’arbres:

Tuliper de Virgínia (Liriodendron tulipifera) x 22
Auró blanc (Acer campestre) x 87
Acàcia blanca (Robinia pseudoacacia) x 21
Alzines (Quercus ilex)

Aquestes espècies s’han triat seguint els consells i les recomanacions d’experts professionals en jardineria, tenint en compte la seva adaptació a les condicions climàtiques de Torrefarrera, la seva resistència a les plagues i la minimització de les al·lèrgies que puguin produir.

D’altra banda, tot i que el terreny no està pavimentat, cal que tothom reculli els excrements de les seves mascotes. Aquest passeig és per al gaudi de tots. No és una zona de “Pipican”. Una vegada més, demanem la col·laboració i el respecte de tothom, per tal que tots i totes nosaltres el puguem fruir.