Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Contenidors d'oli usat

Disposem de contenidors per la recollida de l’oli usat, d’aquesta manera respectem el medi ambient, donem un nou ús a aquest residu i evitem embussar les canonades; a més, atès que aquest servei es fa mitjançant l’entitat Shalom DO2, afavorim la inserció sociolaboral de col·lectius amb risc d’exclusió.

Com heu pogut veure, ja tenim contenidors per la recollida de l’oli usat. D’aquesta manera respectem el medi ambient, donem un nou ús a aquest residu i evitem embussar les canonades; a més, atès que aquest servei es fa mitjançant l’entitat Shalom DO2, afavorim la inserció sociolaboral de col·lectius amb risc d’exclusió. 

És molt senzill reciclar l’oli: 

1.- Separa l’oli de cuina usat: Aprofita una ampolla de plàstic buida per anar guardant l’oli usat. Per a facilitar-ho, disposem d’uns embuts amb tapa, adaptables a dos tipus de brocs. 

2.- Diposita les ampolles plenes d’oli usat a uns dels 3 contenidors específics: Han de ser ampolles de plàstics i han d’estar ben tapades. No poden ser ni ampolles de vidre ni brics. 

3.- Recollida i reciclatge de l’oli usat: Un vehicle de Shalom DO2 passa periòdicament a recollir l’oli usat dels contenidors per al seu posterior reciclatge.      

Podeu passar per l’Ajuntament de Torrefarrera a buscar el vostre embut-tapa, que podreu reutilitzar tantes vegades com vulgueu. Horari: de 8:00h a 15:00h. 

 

Oli_012.jpg

Xarxa de contenidors: 

  • C/ Verge de Montserrat (costat CAP)

    Rambla Sant Jordi (al costat del contenidor de roba)C/ Camí d’Alpicat (davant la Llar d’Infants)

   

 

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!

 

 

El Regidor de Governació, Agricultura i Medi Ambient

Josep Ramon Mangues Jaime