Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Deixalleria municipal i servei domiciliari de recollida de voluminosos

Deixalleria municipal

Situada al polígon de la Raconada, hi podeu portar tot allò que no es pot dipositar en els contenidors, com ara mobles, matalassos, electrodomèstics vells, runa procedent de petites obres, pots de pintura, etc. L’horari és el següent:

HORARI DEIXALLERIA (tardor-hivern)

Dimecres  Matí de 9:00 a 12:40h i Tarda de 16:00 a 19:00h

Dissabte  08.00 a 14.40h

  • Actualment, aquest servei és gratuït i adreçat a residus domèstics.

Està totalment prohibit, al costat de la deixalleria, ni enlloc, cap tipus de deixalla, mobles vells, trastos, etc. La gestió incorrecta dels residus, a més de l’impacte visual negatiu que provoca, suposa una important despesa per a l’economia municipal. Us demanem que feu servir el servei de deixalleria correctament, pel bé de tots.

Recollida de voluminosos

Us recordem el servei de recollida domiciliària de mobles, atuells, electrodomèstics, matalassos i altres voluminosos o deixalles de gran volum, a la porta del carrer del vostre domicili, per tal de facilitar la correcta gestió i transport a la deixalleria.

Aquest servei es realitza tots els dimecres de cada mes i les persones interessades han de trucar a l’Ajuntament (973.75.00.01, de dilluns a divendres de 8h a 15h), mitjançant l’aplicació per a mòbils de l’Ajuntament, o bé mitjançant una instància genèrica a través de la Seu Electrònica del web de l’Ajuntament (www.torrefarrera.cat), informant de l’adreça i dels objectes que es deixaran al carrer. El dia abans, a partir de les 20h, s’hauran de deixar els objectes comunicats a peu de carrer a l’adreça indicada.

WhatsApp Image 2021-10-14 at 11.47.55.jpeg