Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis per joves

En aquest apartat trobaràs l'enllaç directe a pàgines i recursos on podràs informar-te i resoldre dubtes sobre salut mental, sexualitat, joventut, inclusió social i molt més.

SAI

El SAI Segrià forma part de la Xarxa Pública de Serveis d’Atenció Integral LGBTI present a tot el territori de Catalunya. Aquesta xarxa presta servei a tota la població, realitzant tasques de sensibilització per tal de mostrar la diversitat d’orientació sexual i d’identitat de gènere i prevenir l’LGBTIfòbia.

Colors de Ponent

Associació LGBTIQ+ de les terres de Lleida sense ànim de lucre.

Jove Segrià

El Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Segrià és un organisme de suport en el disseny de Polítiques de Joventut a la comarca del Segrià i d'atenció als i les joves en les línies de treball del Pla Nacional de Joventut de Catalunya.

Antisida Lleida

La Fundació Antisida de Lleida és una entitat declarada d’utilitat pública, sense ànim de lucre fundada l’any 1991 (tot i que treballa a Lleida des del 1989), amb l’objectiu de millorar de forma integral la qualitat de vida de les persones afectades pel VIH/sida.

Jove.cat

L'Oficina Jove de Treball és un servei destinat a joves menors de 35 anys pensat especialment per facilitar l’accés dels joves al món del treball i vetllar per les seves condicions laborals.

Salut Mental Ponent

L’Associació Salut Mental Ponent és una entitat sense ànim de lucre i d’iniciativa social de les comarques de Lleida, registrada l’any 1993, creada en el seu origen per familiars i amics de persones amb algun trastorn mental, per tal de proporcionar orientació, informació, sensibilització, atenció social i un suport emocional i psicològic.