Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Protocol d'actuació davant les violències sexuals en espais públics d'oci de Torrefarrera.

La iniciativa és una de les accions previstes en “Protocol d'actuació davant les violències sexuals en espais públics d'oci” del municipi que es va presentar el 2020 S’ha elaborat material de difusió com tríptics, lones, xapes, cartelleria i bosses que es distribuirà al municipi en els equipaments municipals, esdeveniments d’oci nocturn i centres educatius, entre altres

Actua és la campanya de sensibilització i prevenció de violències masclistes i LGTBIQfòbiques.

Es tracta d’una de les accions previstes en el Protocol d'actuació davant les violències sexuals en espais públics d'oci de Torrefarrera que es va elaborar des de l’Ajuntament el 2020 amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Un dels objectius principals és que es deixi de normalitzar comportaments i maneres de fer justificades per creences masclistes. Per altra banda, la campanya facilita informació sobre el protocol a seguir (què fer i on adreçar-se), tant si s’és víctima d’una agressió sexual o testimoni, posant èmfasi en donar pautes sobre com es pot ajudar emocionalment a la persona agredida i com tractar amb un agressor. 

Està protagonitzada per diferents personatges que llancen missatges molt directes com Fer el bavós no és lligarNo en siguis còmplice; si ho veus, no callis No justifiquis una agressió sexual. La imatge gràfica de la campanya és també molt fresca i atractiva. S’han elaborat bosses, imants, cartelleria i papereria de difusió que es repartirà en els equipaments municipals, esdeveniments d’oci nocturn i centres educatius, entre altres.

DESCARREGA PROTOCOL D'ACTUACIÓ

Captura de pantalla 2022-03-03 a las 12.39.56.png