Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya "Soc jove, soc d'aquí"

Us presentem la campanya "Soc jove, soc d'aquí", que consta de dos vídeos fets a través dels tallers d'interculturalitat realitzats des de Cal Jove a l'alumnat de 3r d'ESO de l'Institut Joan Solà de Torrefarrera i gràcies a la formació i assessorament de la Coordinació Territorial de Joventut a Lleida i el Col·lectiu i+.

Aquests dos vídeos gravats i editats pel jovent són el resultat dels tallers impartits per la comunicadora audiovisual torrefarrerina, Alba Pifarré, i la tècnica de joventut de l'Ajuntament de Torrefarrera, Elena Rojo.


Inicialment es van realitzar dues sessions de taller a cada classe de 3r d'ESO i, l'alumnat que així ho va desitjar, va continuar el taller per preparar la campanya per les tardes a Cal Jove a través de les hores d'Aprenentatge i Servei.

En aquest projecte es vol reforçar la idea que la comunitat de Torrefarrera ja és diversa i que tothom se'n pot sentir part, especialment el jovent, sigui quin sigui l'origen de la seva família o els seus cognoms i costums. També és una crida que fa el jovent a les persones adultes perquè els considerin ja una part indestriable de la societat de Torrefarrera. 

Són joves i són de Torrefarrera!

https://www.youtube.com/watch?v=4i4ILATAO9Y

https://www.youtube.com/watch?v=UhG3OwCsh1c