Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espais

A Cal Jove oferim diversos espais funcionals on els joves poden venir aprendre, relaxar-se i reunir-se. Tot l’espai compta amb connexió a internet gratuïta i està gestionat per l’Ajuntament del municipi. Així, sempre hi ha com a responsables la tècnica de joventut i/o la dinamitzadora juvenil.

Salut i Plaers

Espai on trobareu butaques i sofàs per fer la xerrada, llegir o agafar en préstec llibres d'educació sexual, i demanar preservatius externs, interns i quadrants de làtex. 

Si necessiteu fer consultes privades sobre sexualitats, plaers i salut jove podeu demanar cita prèvia per correu a joventut@torrefarrera.cat o bé per WhatsApp o trucada al 699399716.


Ajuntament_112.JPG

Ajuntament_113.JPG

Espai Multimèdia

Sala dedicada a l’estudi, dotada de quatre ordinadors amb connexió a internet gratuïta, també hi podreu trobar una playstation 4 i una televisió.

Ajuntament_115.JPG

Espai Polivalent

Espai multifuncional habilitat per acollir les diverses activitats que s'organitzen a Cal Jove durant l'any, també s'utilitza com a sala d'oci, espai lector (amb una petita biblioteca), taula de ping-pong i jocs de taula.

També podeu gaudir d'opcions alternatives com posar música o gravar vídeos tiktok amb l'arc de llum i micròfon.

Ajuntament_118.JPG