Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pump Track

Torrefarrera compta amb un equipament per als amants de l’esport de la localitat. Es tracta d’un circuit de Pump Track per a bicicletes construït a l’av. Europa, davant de l‘Institut Joan Solà. Amb 1.800 m2, és el més gran de la província, per a ús públic.

Torrefarrera compta amb un equipament per als amants de l’esport de la localitat. Es tracta d’un  circuit de Pump Track per a bicicletes construït a l’av. Europa, davant de l‘Institut Joan Solà. Amb 1.800 m2, és el més gran de la província, per a ús públic. El Pump Track de Torrefarrera estarà obert tots els dies de l’any i és apte per a totes les edats, ja que compta amb un circuit per a grans i un per als petits.

L'equipament consisteix en dos circuits de sauló tancats de diferents dimensions i grau de dificultat, que es poden recórrer sense necessitat de pedalar, aconseguint el moviment només amb la inèrcia adquirida gràcies als salts i peralts que presenta el recorregut. A més, compta també amb dues línies de salts, una d’1,5 m de llarg per a principiants i una més avançada, de 3 m de llarg, de dificultat mitjana alta.

Tot el circuit està realitzat amb un sauló especial que fa que la bicicleta rodi en òptimes condicions i a més velocitat, sense necessitat d’impulsar-se amb els pedals.

hola.jpg