Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fútbol Sala Torrefarrera

Història del club

El 2014, un grup d’amics del poble, amb la passió i les ganes de jugar a futbol com a denominador en comú, creaven el Futbol Sala Torrefarrera.
Encapçalats pel seu president, Jordi Garriga, juntament amb Víctor Fo Solsona (un dels socis fundadors) i bona part de jugadors torrefarrerins i algun de fora vila, és formava una entitat amateur de futbol sala amb la finalitat de competir dins l’organisme de Lligues Lleida, la qual té dues divisions de Fut-5, la 1a i la 2a Divisió.

Cal destacar que l’entitat, tot i disposar de recursos per poder fitxar jugadors forans, sempre ha prioritzat que la majoria d’integrants de la plantilla fossin de Torrefarrera, la qual cosa ha afavorit la comunió entre els jugadors, ja que ha fet que la relació no sols sigui dins la pista, sinó també fora. Tot i això, alguna temporada no ha pogut ser així, ja que al llarg d’aquests 7 anys, l’equip ha patit algunes baixes i lesions de jugadors importants del nostre municipi, la qual cosa ha suposat que any a any, hagi fet falta incorporar nous jugadors a la plantilla.

Per últim, destacar que aquest petit projecte esportiu, no seria possible sense el suport econòmic i la col·laboració en tot allò que ha fet falta per part de l’ajuntament de Torrefarrera; com també de la implicació de tots els integrants de la junta directiva del nostre club: Jordi Garriga Pros,
Ramon Condón Calvet, Vicenç Hernández González, Jordi Casanovas Lozano, Josep Maria Terés Bernadó i Gerard Cervelló de Gea.

A continuació, podreu conèixer una mica més a fons, la història del nostre equip i veure algunes fotografies d’arxiu amb els èxits del FS Torrefarrera.

HISTORIA FUTSAL TORREFARRERAg.jpg

Mes sobre la història del Fútbol Sala Torrefarrera

Jugadors Torrefarrerins que han vestit la samarreta del FS Torrefarrera

1. Víctor Fo Solsona

2. Aleix Garriga Pros

3. Camilo Bosch Gòdia

4. Vicenç Hernández González

5. David Espinet Puig

8. Josep Maria Terés Bernadó

10. Jordi Garriga Pros

11. Edgar Torres Casanovas

12. Ramon Condón Calvet

17. Jordi Mestres Lastrada

20. Ferran Padilla Nula

21. Jordi Casanovas Lozano

22. Gerard Cervelló de Gea

Trofeus

HISTORIA FUTBOLSALA TORREFARRERA 123.jpg