Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fútbol

L'Ajuntament de Torrefarrera disposa d'una xarxa d'equipaments esportius per atendre les diverses necessitats de pràctica físicoesportivadels infants i adolescents.

Les instal.lacions compten amb dos camps de gespa artificial de futbol 11 de les següents mides: 100mx64 m el camp que es situa més proper a l'accés i a l'edifici de vestidos i serveis, i un segon de 100m x 58,5 m, el que es titua a 6'5 m al nord del primer.

La fibra de la gespa és un Monofilament amb una capa elàstica que presenta unes propietats físiques molt bones per a l'esportista, el joc a desenvolupar i per al seu manteniment.

Els dos camps de futbol 11 disposen de línies de marcatge de terreny per poder-se dividir amb quatre camps de fubol 7, i poder acollir tota la diversistat esportiva dels Clubs que els disposen.

El camp de 105mx67m es un equipament de tipus homologat per la federació Espanyola de Futbol i dins de la normativa FIFA.

Actualment hi ha dos clubs que dispossen d'aquestes instal.lacions que son el Club Esportiu Mig Segrià i el Futbol Club Torrefarrera.

Les instal.lacions compten amb una aula de formació de la qual dispossen la Federació Catalana de Futbol per les formacions d'arbits i entrenadors.

DSC_0026.jpg