Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Informació general

L’ Escola Municipal de Música de Torrefarrera, gràcies a la col•laboració de l’ Ajuntament de Torrefarrera i l’ EMOL, és un centre autoritzat pel Departament d’ educació de la Generalitat de Catalunya.

L’ Escola Municipal de Música de Torrefarrera, gràcies a la col·laboració de l’ Ajuntament de Torrefarrera i l’ EMOL, és un centre autoritzat pel Departament d’ educació de la Generalitat de Catalunya.

Mostra una oferta educativa adreçada a diferents edats, amb un amplíssim ventall d’ especialitats instrumentals, i amb formació especialitzada en àmbits com la música moderna, clàssica i tradicional.

A partir d’ una visió comunitària de la música, es potencien les agrupacions tant corals com instrumentals. Volem que la música sigui una eina de formació global i de desenvolupament de les capacitats de cada persona. És dóna especial importància al fet de compartir experiències, projectes i coneixements. I és per aquest motiu que s’ organitzen periòdicament activitats com tallers, trobades, intercanvis, audicions, concerts familiars, sessions obertes als pares, i es participa d’ una manera activai integradora en les festes de Torrefarrera i les jornades culturalsdel poble.

 

Curs Escolar:

S’ inicia al setembre coincidint amb el calendari escolar i finalitza a finals de juny, quan finalitzen les classes escolars.

Oferta Educativa:

Parvulari Musical: L’ Inici del Parvulari musical es realitza a partir dels 2anys i     s’ allarga fins als 5 anys.

Aprenentatge Bàsic: De 6 a 7 anys.

Nivell Elemental: A partir de 8 anys.

Nivell Mitjà: A partir de 12 anys.

Mòdul Obert: Totes les edats.

 

Instruments:

Acordió, Baix elèctric, Bateria, Cant, Clarinet, Contrabaix, Flabiol, Flauta travessera, Gralla, Guitarra, Oboè, Piano, Sac de Gemecs, Saxòfon, Trombó, Trompeta, Viola, Violí, Violoncel.

Web Orfeó Lleidatà

Document Actions