Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escola "La Creu" Torrefarrera

Informació general

L'oferta d'ensenyament a Torrefarrera està formada per una escola d'Educació Infantil i Primària: Escola La Creu. Actualment és la segona escola pública més gran de tota la demarcació de Lleida;

 L'Escola La Creu és un centre públic de doble línea que imparteix els ensenyaments d'Educació Infantil i Primària.

L'etapa d'educació primària està estructurada en tres cicles (cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior) i cada cicle en 2 cursos.

  • Educació Infantil 2a etapa: de 3 a 6 anys
  • Educació Primària: de 6 a 12 anys

Pàgina web: https://agora.xtec.cat/ceiplacreutorrefarrera/

 Ajuntament_069.JPG

Ampa Escola "La Creu" i Llar Infants "Ralet-Ralet"

És l’organització que tenen les families per intervenir i cooperar en el centre escolar on estudien els seus fills i filles. L’AMPA està formada per totsels pares i mares dels nens i nenes escolaritzats a l'Escola La Creu de Torrefarrera i a l’EEI RaletRalet de Torrefarrera.

Treballen dins i fora del centre escolar per tal de millorar l’ensenyament i l’educació dels nens i nenes, i és per això que es tracta de membres associats a la Federaciód’Associacions de Pares de Catalunya (FAPAC) i formenpart de la FAPAC de Lleida.

Aquesta Associació te una direcció, anomenada Junta Directiva, que està formada per pares i mares que de forma altruista gestionen els recursos de la mateixa i representen a totsels pares i mares davant de tercers.

L’ Ampa realitza molts serveis i facilita que les famílies puguin viure d’ una manera més còmoda el dia a dia laboral i familiar. Podeu consultar tots els serveis que ofereix a la pàgina web de l’ Escola la Creu.

Pàgina web: http://www.xtec.cat/centres/c5004711/

WEB AMPA