Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicacions

Un dels grans avantatges de Torrefarrera són les excel·lents comunicacions de què gaudeix, que li permet uns bons accessos tant a nivell estatal com europeu.

El poble està en un punt on convergeixen l'autovia A-2 i la carretera Nacional 230, que comunica Lleida amb la Vall d'Aran, i que està en fase de substitució per l'Autovia A-14, que també surt de Torrefarrera.

La proximitat amb la ciutat de Lleida, 4 Km., i la privilegiada situació entre les vies de comunicació (la connexió amb l'A-22 Lleida - Osca és a 2 Km.) fan de Torrefarrera un lloc triat per moltes empreses i famílies per establir-s'hi.

Aquesta òptima xarxa de comunicacions ha comportat unes conseqüències certament interessants per Torrefarrera. Potser la més destacada ha estat l'establiment del Polígon Industrial Torrefarrera, el qual ha estat molt ben rebut per tots els empresaris i inversionistes del poble i rodalies.

A més Torrefarrera es comunica amb municipis veïns per camins locals que van a Alpicat, a Lleida (Marimunt), a Malpartit, a Rosselló i a Torre-Serona.