Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajudes i serveis a empreses

Bonificació de la taxa d'activitats

Amb la voluntat de donar més facilitats a les noves iniciatives empresarials, l'Ajuntament va establir una bonificació del 90% de la taxa d’activitats, la màxima permesa, per a la implantació de noves activitats al municipi.

Subvenció per incentivar la instal·lació de noves empreses i activitats comercials i de serveis (Emprén a Torrefarrera)

Es una nova línia de subvencions per incentivar la instal·lació de noves empreses i activitats comercials i de serveis, tant al Parc Empresarial com al nucli urbà, amb una especial atenció al casc antic.

Mes Informació: Emprén a Torrefarrera

Subvencions per a la creació d'ocupació (Pla Treball és Benestar)

L'Ajuntament, dins el paquet d'iniciatives per ajudar als nostres veïns i veïnes i a les nostres empreses a fer front a la crisi, ha establert una línia de subvencions dotades en 50.000€ que ajudin a la creació d'ocupació. Aquestes ajudes es concreten en:

·  1.500€ per cada veí/ïna sense feina que es faci autònom

· 1.500€ per cada contracte d'un any o més que signi una persona aturada amb una empresa de Torrefarrera.

Més informació: Pla Treball és Benestar

 

Aula de formació

Dins el Centre d'Empreses Innovadores, l'Ajuntament ha habilitat una aula de 50 metres quadrats amb capacitat per a 32 persones, equipada amb mitjans audiovisuals, per tal de poder fer cursos de formació per als veïns i empreses de Torrefarrera, i que es pot llogar a preus molt assequibles per part de les empreses locals en funció de la disponibilitat del local.

 

Sales de reunions

Dins el Centre d'Empreses Innovadores, l'Ajuntament ha habilitat una sala de reunions de 20 metres quadrats amb capacitat per a 8 persones, especialment creada per a que les empreses locals puguin llogar-la per fer reunions, recepcions o demostracions.Els preus són molt assequibles per permetre que moltes empreses en puguin fer ús.

 

Sala social i cessió de taules i cadires

  • A l'edifici consistorial hi ha la Sala social, on s’organitzen la majoria d’actes socioculturals del municipi. Compta amb uns 300 m2 diàfans, amb cadires desmuntables, escenari i equipament audiovisual preparat. L'Ajuntament lloga aquest espai a veïns i empreses en funció de la disponibilitat.

 

L'Ajuntament disposa de cadires de plàstic i taules plegables, que es poden cedir a veïns i empreses, pagant els costos de transport i previ pagament d'una fiança.

 

 

L'Ajuntament, dins el paquet d'iniciatives per ajudar als nostres veïns i veïnes i a les nostres empreses a fer front a la crisi, ha establert una línia de subvencions dotades en 50.000€ que ajudin a la creació d'ocupació. Aquestes ajudes es concreten en: