Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Zona de ball, cinema i espai de videoconsoles, novetats del Parc de Nadal de Torrefarrera que clou amb èxit de participació

DIMECRES 08 GENER 2014

El Parc de Nadal de Torrefarrera tanca, després de tres dies d'intensa activitat de jocs i diversió per als més petits i joves. La principal novetat de l'edició d'enguany és l’ampliació d’activitats: una zona de ball on s’han organitzat “minidiscos” i “discos”, projeccions de cinema i un espai de jocs amb videoconsoles, s’han sumat a l’oferta de les edicions anteriors (inflables, manualitats, jocs tradicionals, pintacares...). Així, més de 645 nens i joves han gaudit de les instal·lacions i activitats muntades al pavelló poliesportiu del municipi.

Tal com explica l'alcalde, Jordi Latorre, “aquestes millores del servei han estat possible gràcies, per una banda a la feina feta des de les regidories d'infància i cultura i festes, i a la col·laboració de les empreses privades, especialment, ICG Software, que ha patrocinat el parc”. I ha afegit que “l’èxit de participació ens anima a que, de cara a l’any que ve, ampliem els serveis i activitats, així com la durada del Parc”.

NOTÍCIES RELACIONADES