Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vuit artistes participaran en el 5è Torrefarrera Street Art Festival de l’1 al 9 de setembre

Pintaran sis obres, en sis murs de la localitat, amb temàtiques actuals com la Covid, la comunicació amb les noves tecnologies, la integració, l’harmonia entre la natura i l'ésser humà i la igualtat de gènere

DIVENDRES 20 AGOST 2021

Vuit artistes han estat escollits per participar en la cinquena edició del Torrefarrera Street Art Festival (TSAF), que tindrà lloc de l’1 al 9 de setembre, i on es pintaran sis murals amb un total de 722 m2 de paret. Els grafiters seleccionats venen de Tarragona, Lleida, València, Alacant, Almeria i Terres de l'Ebre.

Les obres escollides per l’organització del certamen tenen temàtiques actuals com la Covid, la comunicació amb les noves tecnologies, la integració, l’harmonia entre la natura i l'ésser humà i la igualtat de gènere. Des de l’organització es destaca que en aquesta edició és remarcable el treball i el missatge en cada mural, d’un rerefons ple de valors com l'esperança, la integració, la igualtat, el respecte, la convivència harmònica i l’estima cap a la gent gran.

Finalment, sumant tots els murals realitzats en les edicions anteriors, quan finalitzi aquesta 5a edició del TSAF Torrefarrera comptarà 46 murals en un total de 4.636 m2 de parets del municipi.

Relació d’artistes o col•lectius artístics seleccionats per participar en el 5è Torrefarrera Street Art Festival:

- Gasic Painter (Tarragona)
- Dil (Lleida)
- Folk & Miedo (València i Alacant)
- Nauni 69 &Dank (Almeria)
- Txus Montejano (Lleida)
- Saiko 134 (Terres de l’Ebre)