Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobada Oficial FCBESCOLA TECNIFICACIÓ

DIJOUS 26 JUNY 2014

Trobada  Oficial  FCBESCOLA  TECNIFICACIÓ      que  aquest  any,  per  primera vegada, es durà a terme al nou complex esportiu de Torrefarrera, Lleida. 

El proper Dissabte 28 de Juny, des de les 9:15h fins  a les 14:00h. 

La FCBESCOLA Tecnificació, amb seu oficial a Lleida realitzarà la trobada anual al nou complex esportiu de Torrefarrera. 

En la jornada FCBESCOLA TECNIFICACIÓ comptarem amb la participació de més de 150 jugadors vinguts d’arreu de Catalunya. Tots ells formen part dels centres de tecnificació que el FCBarcelona té arreu del territori català.( Reus, Cambrils, Vilanova del Vallès, T.E. L’Aldea i Lleida). 

Es disputaran més de 30 partits en 3 categories diferents, prebenjamí, benjamí i aleví. 

La jornada compta amb el suport de l’ajuntament de la Vila de Torrefarrera i del nou complex esportiu. 

La FCBESCOLA Tecnificació ofereix en 5 seus oficials repartits per tot el territori català la possibilitat de entrenar amb la metodologia barça centrant-se en entrenaments individualitzats i específics on es treballa les diferents estructures que formen el jugador on tots els objectius tècnics es treballen a partir de situacions reals de joc.

Un dels objectius de la FCBESCOLA es col·laborar colze a colze amb els clubs de la zona ja que cadascun dels jugadors forma part dels seus respectius clubs i equips. (Veure notícia)