Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera suspèn les activitats culturals, lúdiques i festives previstes per als pròxims mesos a causa de la pandèmia del coronavirus

DIMECRES 08 ABRIL 2020

L'Ajuntament de Torrefarrera es veu en l'obligació de suspendre diverses activitats culturals, lúdiques o festives previstes per als pròxims mesos a causa de la pandèmia del coronavirus i les mesures de confinament establertes pels governs de la Generalitat i de l'Estat.

La previsió que, quan s'aixequi aquesta situació, hi haurà un període de temps amb restriccions pel que fa a la distància social fa que es consideri necessari cancel·lar activitats que, d'altra banda, avui són impossibles de programar.

Per aquest motiu, queden suspesos el Parc de Primavera per a la canalla, la Setmana Cultural, prevista per a finals d'abril, el Dia de les Cassoles i la Cursa Popular de Torrefarrera de l’1 de maig, ja suspesa pel Club Rural Runners.

L'Ajuntament destinarà l'estalvi d'aquestes activitats a polítiques socials i absorbir les pèrdues en els serveis prestats.

L'equip de Govern, a través de les diferents regidories, junt amb les entitats locals, aniran valorant la possibilitat i idoneïtat de celebrar esdeveniments socials a mesura que vagi evolucionant l'epidèmia.