Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera suspèn el MotorShow de dissabte i el Mercat Setmanal de diumenge, seguint les mesures preventives adoptades per la Generalitat de Catalunya

DIMECRES 11 MARÇ 2020

L’Ajuntament de Torrefarrera suspèn la celebració del 3r MotorShow Torrefarrera i del Mercat Setmanal, ambdós esdeveniments previstos per aquest dissabte i diumenge, 14 i 15 de març, respectivament. La decisió s’ha pres seguint les mesures preventives, d’obligat compliment, acordades avui pel Govern de la Generalitat de Catalunya per evitar la propagació del coronavirus.

En base a aquestes mesures, se suspenen o s’ajornen les activitats col·lectives en espais tancats o oberts que impliquin una concentració superior a 1.000 persones. En els casos en què aquestes activitats es desenvolupin en espais amb aforament inferior a les 1.000 persones, es podran celebrar únicament si només s’ocupa un terç de l’aforament màxim autoritzat, amb l’objectiu de garantir un espai de separació adequat entre els participants.

Cal recordar que el Mercat Setmanal de Torrefarrera té un aforament de 5.000 persones i que la passada edició del MotorShow Torrefarrera va aplegar unes 5.000 persones durant tot el dia.

Per aquest motiu, i amb la voluntat preventiva de garantir la salut de la població, el govern municipal ha pres la decisió de suspendre la celebració d’ambdós esdeveniments previstos per aquest cap de setmana.

L’Ajuntament i l’organització del MotorShow estudiaran noves dates de celebració per a més entrada la primavera. I pel que fa al Mercat Setmanal, la suspensió és per aquest diumenge i, de cara a les pròximes setmanes, s’aniran prenent les decisions seguint en tot moment les indicacions i recomanacions de la Generalitat de Catalunya.