Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera subvenciona l’IBI a les famílies monoparentals

DILLUNS 14 NOVEMBRE 2016

L’Ajuntament de Torrefarrera ofereix subvencions sobre l’import de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) corresponent al domicili habitual de propietat a aquelles persones que siguin titulars de família monoparental. El Ple de l’Ajuntament del passat 20 d’octubre va acordar les subvencions i el 2 de novembre es van fer públiques la convocatòria i les bases específiques per a sol·licitar els ajuts.

Aquestes subvencions tenen la finalitat d’eliminar la possible discriminació dels titulars de família monoparental respecte els destinataris de la bonificació establerta a l’ordenança fiscal reguladora de l’IBI per a persones amb família nombrosa.

La sol·licitud s’ha de presentar mitjançant un imprès que es pot obtenir a l’oficina municipal d’atenció al ciutadà o a l’adreça https://tramits.torrefarrera.cat. Un cop complimentada, s’ha de presentar al registre de l’Ajuntament (carrer Major, 35 - Torrefarrera) i el termini de presentació finalitzarà el 28 de febrer de 2017.

L’import de la subvenció es determinarà prenent com a referència el nombre de fills, així la subvenció serà de 100 euros per a les famílies monoparentals amb 1 fill i de 200 euros per a aquelles amb 2 fills.