Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera s'acomiada dels joves que han participat en el camp de treball internacional amb un sopar de germanor

DIMARTS 01 AGOST 2017

Dijous de la setmana passada, l'Ajuntament de Torrefarrera va organitzar un sopar de germanor per acomiadar els tretze joves que han participat en el camp de treball internacional que gestiona la Direcció General de Joventut. En el mateix acte es va fer entrega dels diplomes de participació.

Del 16 al 30 de juliol, els tretze joves vinguts de països com Rússia, França, Alemanya, Itàlia, Mèxic, Bèlgica, Turquia i també de Catalunya han realitzat tasques de neteja i pintura per condicionar tant l'exterior com l'interior de l'edifici de les velles escoles, perquè les seves sales puguin acollir les entitats del municipi que tenen manca d'espai per fer les seves activitats.

Aquesta activitat s'emmarca dins el projecte Torrefarrera moves que té l'objectiu de millorar instal·lacions de la localitat perquè puguin tenir un nou ús.

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Torrefarrera, Jaume Casanovas, destaca que "tot l'equip de govern municipal està molt satisfet d'haver acollit aquest camp de treball i de la implicació demostrada tant pels tècnics municipals com pels torrefarrerins i torrefarrerines, així que intentarem repetir l'experiència l'any vinent".