Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera reunirà tota l’oferta comercial i d’oci en una pàgina web mòbil

Ahir, l’Ajuntament va convocar una vintena d’empresaris del poble per presentar-los la iniciativa i instar-los a sumar-s’hi

DIJOUS 27 FEBRER 2014

L’Ajuntament de Torrefarrera, en el marc d’accions que està duent a terme des de fa més de dos anys des de la Regidoria de Promoció Econòmica per impulsar i donar suport al sector empresarial, reunirà en una web mòbil tota l’oferta comercial i d’oci del municipi. Tal com es va explicar ahir, dimarts, 25 de febrer, a la vintena d’empresaris que es van reunir en el CEI Torrefarrera, l’objectiu és proporcionar eines i serveis que puguin ajudar a dinamitzar els comerços, la restauració i els negocis de Torrefarrera entre els veïns, visitants o, simplement, entre els que estiguin interessats pel poble. 

La web s’està ultimant amb les dades dels comerços i negocis que s’hi estan sumant i es publicarà en breu.  Es tracta d’una pàgina web especialment dissenyada per a telèfons mòbils que l’Ajuntament posa a la disposició dels empresaris sense cap cost, i que recull els comerços, establiments i altres negocis oberts al públic, les característiques, dades de contacte, serveis, ofertes, menús, etcètera. 

Tal com explica l’alcalde, Jordi Latorre, “Torrefarrera s’ha convertit en un poble interessant pel que fa al comerç, i disposa d’un sector restaurador important”. En aquest sentit afegeix que “ara, amb l’acabament del Complex Esportiu del Segrià, es crearan noves oportunitats que poden ser atractives”. I afirma que “som conscients que avui res és fàcil, però encara estem més convençuts que, si no hi afegim un plus, será més difícil sortir-ne”. (veure notícies relacionades)