Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera rep 56 propostes d'inversió dels veïns i veïnes en la 2a edició dels Pressupostos Participatius

Per decidir en què s'inverteixen 55.000 euros del pressupost d'inversions municipal, 10.000 euros més que no es van gastar en l'edició de 2017 Aquestes propostes passen ara a ser validades segons els criteris de la Guia de Participació i de les que restin d'aquesta selecció, els tècnics municipals faran una valoració segons criteris tècnics, econòmics i legals El següent pas serà la fase de votació de les propostes que es preveu per al setembre

DIMECRES 11 JULIOL 2018

Un cop finalitzada la fase "Fem propostes" de la 2a edició dels Pressupostos Participatius de Torrefarrera, l'Ajuntament ha rebut un total de 56 propostes dels veïns i veïnes de la localitat per invertir 55.000 euros, 10.000 euros més que en l'edició passada. Les temàtiques abordades per les propostes han estat molt diverses, però les més plantejades han estat sobre accessibilitat, mobilitat, via pública, parcs, carrers, mobiliari urbà, espais verds i pàrquings, entre d'altres.

Aquestes propostes presentades passen ara a ser validades segons els criteris de la Guia de Participació. A continuació, de les que restin d'aquesta primera selecció, els tècnics municipals faran una valoració segons criteris tècnics, econòmics i legals.

Posteriorment i amb les argumentacions corresponents per a cada proposta que no hagi assolit qualsevol dels anteriors criteris, la relació de propostes serà feta pública penjant el document a l’espai web de Pressupost Participatiu 2018 de l'Ajuntament.

L'alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, agraeix la participació dels torrefarrerins i torrefarrerines "per fer de Torrefarrera un poble més amable per a tots", i anima a participar en la fase de votació de les propostes.

Al setembre es farà pública la llista de propostes que se sotmetrà a votació popular i a l'octubre es donarà a conèixer la proposta o propostes més votades i, per tant, guanyadores del procés participatiu.