Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera renova l'enllumenat dels camps de futbol del Complex Esportiu Antoni Palau

El nou sistema d’il·luminació LED ja està a punt per a la seva utilització

DIMARTS 18 JUNY 2024

L'Ajuntament de Torrefarrera ha completat la renovació de l’enllumenat dels dos camps de futbol del Complex Esportiu Municipal Antoni Palau amb la darrera part dels treballs, l’ajustament de la intensitat lumínica per arribar a totes les zones de joc. Es tracta d’una millora molt esperada tant pels nombrosos practicants d’aquest esport com pels equips que utilitzen aquestes instal·lacions.


El nou sistema d'il·luminació LED, de darrera generació, proporciona una llum de qualitat òptima per a la pràctica esportiva gràcies a la telegestió sense fils que porta incorporada. Aquest sistema permet controlar la intensitat lumínica en tot moment i, per tant, adaptar-la en funció de les condicions de llum en el moment de joc.


La renovació, que ha consistit en la instal·lació de quatre pals equipats amb tres focus cadascun, ha suposat una inversió de 115.000 euros. Cal destacar que amb aquesta inversió s’ha augmentat en 200 lúmens la intensitat de llum a cada camp, una millora molt significativa de visibilitat.


A més, aquest canvi també comportarà un estalvi a les arques municipals, ja que es preveu reduir la factura anual en més de 6.000 euros.