Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera recupera la Festa Major amb tres escenaris simultanis per primera vegada i una vintena d’actes

L’Ajuntament ha adaptat les festes als formats i protocols contra la COVID-19 per oferir el màxim d’actes per a tothom L’assistència a una part dels actes i activitats requerirà reserva prèvia d’entrades, que es farà a finals d’aquesta setmana L’import de la venda dels tiquets es destinarà a incrementar les ajudes socials que dona l’Ajuntament per pal•liar els efectes de la COVID-19

DIMARTS 31 AGOST 2021

Del 9 al 13 de setembre, Torrefarrera celebra de nou la seva Festa Major adaptant-la als protocols contra la COVID-19. Els formats, desenvolupament, les seus i els horaris s’han repensat per oferir amb seguretat el màxim d’actes per a tothom. L’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, destaca que “hem fet un gran esforç per poder celebrar la festa major atesa la situació actual i, tot i que serà diferent, estem segurs que en gaudirem amb responsabilitat”.

Per primera vegada, hi haurà tres escenaris amb espectacles simultanis ubicats a la plaça l’Amistat, el Complex Esportiu i el camp de futbol de la rambla Sant Jordi per facilitar la màxima assistència possible i activitats per a tots els públics. L’assistència a la majoria dels actes i activitats requerirà reserva prèvia d’entrades mitjançant el sistema telemàtic municipal, que es farà a finals d’aquesta setmana. L’import de la venda dels tiquets (entre 1 i 2 €) es destinarà a incrementar les ajudes socials que dona l’Ajuntament per pal·liar els efectes de la COVID-19.

Latorre exposa que “tothom té ganes de festa, ens ho mereixem després de suspendre-ho l’any passat, i amb aquesta il·lusió ho hem organitzat. Per això, demanem al jovent que encarin aquesta Festa Major amb ganes de passar-ho bé, amb responsabilitat i comprensió. Depèn de tots que puguem repetir celebracions i festes al llarg dels propers mesos”. En aquest sentit, l’alcalde anima a tots aquells que encara no s’hagin vacunat a fer-ho, “seran uns dies que hi haurà més situacions de risc, per això, per garantir una Festa Major segura cal que hi hagi el màxim de persones vacunades”.

Entre els plats forts de la programació destaca el grup pop Ginestà, divendres 10 de setembre a les 21.30 h; l’espectacle de l’humorista Pep Plaza, el mateix divendres a les 22.45 h i a les 23.00 h el DJ Marsal Ventura; l’actuació del grup Roba Estesa de dissabte, 11 de setembre a les 23 h; el concert de tribut a Queen també dissabte a les 23 h, i el piromusical de diumenge, 12 de setembre a les 22 h, entre altres.

Programa detallat dels actes a la web de l’ajuntament

http://www.torrefarrera.cat/ca/noticies/programacio-festa-major