Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera recupera la Cavalcada del Camarlenc i la reforça amb un espectacular cercavila amb camells, fades, focs artificials i xocolatada

DIMECRES 22 DESEMBRE 2021

La Cavalcada, que compta cada any amb el suport del Grup ICG i la col·laboració d'algunes de les entitats culturals del poble, se celebrarà el proper 27 de desembre  

Les instal·lacions d'ICG acolliran el Camarlenc amb la Bústia Reial perquè els més menuts puguin lliurar la carta als Reis 

Aquest Nadal, la cavalcada del Camarlenc de Torrefarrera recupera el format tradicional i no repetirà el model estàtic que va tenir lloc l’any passat per la situació de la pandèmia. Amb l'objectiu de fer viure amb més intensitat l'esperit de les festes, la cavalcada es reforça amb noves carrosses i efectes d’il·luminació i música, buscant la creativitat i la innovació. Hi haurà un nombre important de figurants i patges, fades, equilibristes, camells i criatures il·luminades. 

L'exterior de l'empresa ICG, on es lliuraran les cartes al Camerlenc a la seva Bústia Reial, estarà tota il·luminada amb motius nadalencs i hi haurà unes carpes on es servirà una xocolatada. Al lliurar la carta els nens i nenes rebran l’entrada pel Parc de Nadal que l'Ajuntament organitza al Pavelló municipal i un obsequi. L'acte finalitzarà amb focs artificials. 

Tant l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, com la directora General de l'Àrea Financera i Acció Corporativa del grup tecnològic ICG, Meritxell Pi, han indicat que “Les festes de Nadal són sinònim d'il·lusió i màgia per a grans i petits. I per tant, és temps per gaudir en família”. Per això, la implicació de l'Ajuntament en recuperar la tradició i fer viure aquesta màgia, i el compromís d'ICG en col·laborar en activitats en benefici del poble i de la comarca, ha fet que enguany s'hagi organitzat una cavalcada reforçant l'espectacularitat amb l’objectiu que sigui un referent per a nens i nenes tant de Torrefarrera com de la resta de poblacions de la comarca. 

Latorre i Pi han incidit en què, tot i que es manté tot el programa de Nadal, en tot moment i en tots els espais, s'aplicaran i es reforçaran, si és necessari, les mesures de seguretat com obligació d'ús de mascareta, manteniment de la distància de seguretat entre persones i el control d'aforament. 

Recorregut de la Cavalcada i horaris

La Cavalcada sortirà a les 17.45 hores de l'Ajuntament de Torrefarrera i recorrerà els carrers de la vila acompanyada de les carrosses i el seu tradicional seguici passant pel Carrer Major, Corts Catalanes, Avinguda de Lleida, Carrer Sant Jordi, Gran Via i agafarà el Carrer Mestral del Polígon industrial. Allà s'hi afegiran nous figurants entre fades, criatures il·luminades, equilibristes, i camells que portaran regals, fins arribar a les instal·lacions d'ICG.