Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera promourà una campanya de recollida de material sanitari i de primera necessitat per a la població ucraïnesa

L’Alcalde i les regidores de Benestar Social i Igualtat es van reunir ahir al vespre amb una desena de veïns de la comunitat ucraïnesa del municipi

DIMECRES 02 MARÇ 2022

 

L’Ajuntament de Torrefarrera promourà una campanya de recollida de material sanitari i de primera necessitat per ajudar a la població d’Ucraïna. L’acció es posarà en marxa després de la trobada amb la comunitat ucraïnesa del municipi que va tenir lloc ahir al vespre. L’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, juntament amb les regidores Benestar Social, Carme López, i d’Igualtat, Infància i Economia, Raquel Serrano, van rebre una desena de persones en representació de la comunitat ucraïnesa del municipi qui els van compartir la seva situació personal i familiar i com s’està vivint el conflicte bèl·lic als seus pobles i ciutats natals. 

L’alcalde i regidores els van oferir tot el suport de l’Ajuntament en aquests moments de màxima dificultat i després de recollir les seves peticions es va acordar iniciar la campanya de recollida de material coordinada amb la comunitat ucraïnesa de Torrefarrera. En aquest sentit, l’Ajuntament farà una crida per demanar la col·laboració de tots els veïns i veïnes per recollir el material i enviar-lo a Ucraïna. Està previst habilitar un punt de recollida a les dependències municipals on es podrà dipositar material sanitari com analgèsics, desinfectants de ferides, esparadrap, gases, compreses, tovalloletes, mantes tèrmiques i roba d’abrigar o sacs de dormir.

A Torrefarrera hi viuen 31 persones de nacionalitat ucraïnesa que mantenen molts vincles amb el seu país natal i pateixen des de la distància. En nom del poble, Latorre i les regidores els van manifestar tota la seva solidaritat.