Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera posa en marxa tres carregadors municipals per a vehicles elèctrics

Amb aquesta iniciativa, el consistori fa una aposta decidida per la transició energètica fer una Torrefarrera verda

DIVENDRES 30 SETEMBRE 2022

L'Ajuntament de Torrefarrera ha posat en marxa tres estacions de recàrrega semiràpida per a vehicles elèctrics que facilitaran la càrrega dels vehicles dels veïns i visitants en tres ubicacions de la localitat. 

Els tres punts de recàrrega, que han costat 25.300 euros, i compten amb una subvenció de 10.100 euros de l’Institut Català de l’Energia, s’han instal·lat al carrer Mare de Déu de Montserrat, al costat del consultori mèdic; al Passatge del Parc, al costat del pavelló; i al carrer Camí de les Comes, davant del CEI Torrefarrera. 

Entre els tres punts, es podran carregar fins a cinc vehicles alhora. Fins a finals d'any, aquestes recàrregues seran gratuïtes, amb un temps màxim d'estacionament d'una hora, i posteriorment passaran a ser de pagament a preus assequibles. 

"Es tracta d'una aposta decidida del consistori per la transició energètica, que posicionarà Torrefarrera com a punt central en la mobilitat elèctrica de la zona, a més de promoure una vila més verda i fomentar la mobilitat elèctrica entre els nostres veïns i veïnes", destaca Jordi Latorre, alcalde de Torrefarrera.  

En aquest sentit, cal recordar que la localitat compta ja amb una estació de supercarregadors de Tesla ubicada a l'Hotel Ibis de la localitat, única a la demarcació, i que aviat comptarà amb dos carregadors privats més de l'empresa Iberdrola, que s'instal·laran a la carretera N-230 i a la urbanització Les Comes.