Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera, pioner a Lleida en oferir una plataforma online municipal de formació en tecnologia i estratègies digitals

El servei (FormaFarrera.cat) és gratuït i els cursos estaran disponibles els 365 dies de l’any en qualsevol horari

DILLUNS 05 FEBRER 2018

L'Ajuntament de Torrefarrera és el primer municipi de les comarques de Lleida en oferir una plataforma online municipal de formació en tecnologia i estratègies digitals: FormaFarrera.cat. L’Ajuntament ha implementat la plataforma amb l’objectiu d’oferir cursos formatius de qualitat als seus veïns sobre temes d’interès com la protecció infantil a Internet, l’ús de les xarxes socials pel comerç o la creació d’un e-commerce. L’oferta formativa es dividirà en tres blocs segons els destinataris: ciutadania, empreses i emprenedors, i entitats.

L’accés a la plataforma és gratuït i els cursos estaran disponibles els 365 dies de l’any en qualsevol horari. L’aposta de l’Ajuntament de Torrefarrera passa per oferir cada mes una nova formació, alhora que per mantenir actualitzats tots els cursos. Els veïns de Torrefarrera ja poden trobar online cursos de facturació per a autònoms amb Google Docs, creació d’una intranet per la teva associació o l’ús amb seguretat del teu smartphone Android, entre d’altres.

L’alcalde, Jordi Latorre, ha exposat que “el món avança molt ràpidament, i cal estar actualitzats en diferents coneixements, especialment els relacionats amb la tecnologia. Amb aquesta iniciativa, volem ajudar els nostres veïns a aprofitar els reptes que se’ns presenten. Des d’avui, a Torrefarrera tenim els recursos necessaris per aprofitar-los en el moment que els necessitem, des de la comoditat de casa o des dels negocis”.

L’alcalde també ha demanat “la implicació de les entitats del poble i de les empreses per donar resposta a les necessitats que vagin sorgint per oferir una formació personalitzada, adreçada a resoldre els problemes reals amb els quals es van trobant”.

La plataforma, desenvolupada per l'empresa LocalProm, es presentarà als veïns el proper dimecres, 7 de febrer, a les 20.00 h