Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera organitza una xerrada sobre motivació i innovació a les empreses, a càrrec de Xesco Espar

Demà dijous a les 20h a la Sala Social de l’Ajuntament. Xesco Espar, exjugador i exentrenador del FC Barcelona d’handbol, és especialista en Planificació Esportiva, Coaching Esportiu, Control Emocional i Motivació

DIMECRES 07 OCTUBRE 2015

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torrefarrera organitza demà dijous, 8 d’octubre a les 20h, la xerrada La motivació i la innovació a les empreses. Dues eines imprescindibles pel futur, a càrrec del Xesco Espar, especialista en Planificació Esportiva, Coaching Esportiu, Control Emocional i Motivació. La sessió tindrà lloc a la Sala Social de l’Ajuntament i serà gratuïta.

La xerrada tractarà els següents aspectes:

-      Quin paper juga la motivació en el rendiment personal i col·lectiu dins d’una empresa

-      Com la motivació influeix en la innovació i viceversa

-      Com poden els líders de l’empresa influir en la motivació i l’actitud innovadora dels seus col·laboradors

Xesco Espar és llicenciat en INEFC, Màster en Psicologia de l'Aprenentatge per la UAB i Màster en Alt Rendiment en Esports Col·lectius. És professor d'INEFC des de 1991 i actualment és especialista en Planificació Esportiva, Coaching Esportiu, Control Emocional i Motivació.

Ha desenvolupat la seva carrera esportiva al FC Barcelona, on jugà a les categories inferiors i al primer equip d’handbol. Inicià la seva carrera com a entrenador a l'equip juvenil del Barça des de 1985 a 1991. Posteriorment entrenà a l'equip júnior entre 1991 i 1997. Aquest darrer any ingressà al primer equip com a preparador físic i ajudant de l'entrenador Valero Rivera.

L'any 2004, quan Valero Rivera deixà d'entrenar al primer equip per passar a ser Director General Esportiu de les seccions del club, Espar esdevingué primer entrenador del club. En la seva primera temporada al club guanyà la setena Copa d'Europa per a la secció.