Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera organitza un taller d’ensinistrament i educació canina amb una trentena de participants

El certamen s’emmarca dins la 33a Setmana Cultural de la localitat que té lloc fins a l’1 de maig amb una vintena d’activitats

DIMARTS 26 ABRIL 2022

Ahir dilluns, 25 d’abril a la tarda, va tenir lloc a Torrefarrera el primer dels dos tallers d’ensinistrament i educació canina que organitza l’ajuntament. L’activitat, a càrrec d’i2kan, es va dur a terme al parc caní de la localitat i va comptar amb una trentena de participants acompanyats dels seus gossos. I demà dimecres tindrà lloc el segon dels tallers, a les 18.00 h al mateix espai. 

I també ahir a la tarda, la Sala Social de l’Ajuntament va acollir la sessió “Your Style. La moda com a eina de canvi personal”, a càrrec de l’estilista Esther Mellado. 

Aquests tallers s’emmarquen dins la 33a Setmana Cultural de Torrefarrera, que té lloc del 22 d’abril a l’1 de maig i que portarà a la localitat una vintena d’actes, entre els quals hi haurà l’obra de teatre “La Rambla de les Floristes”de Josep Ma de Sagarra, divendres 29 d’abril; “Tempo” de la companyia InHabitants, dissabte 30 d’abril; la presentació del llibre de Francesc Canosa “Aigua a les venes”, el mateix 30 d’abril, o l’obra de teatre “Il·Lia” de Miscel·lània Teatre, diumenge 1 de maig, entre molts altres. 

Dins la Setmana Cultural, l’Ajuntament organitzarà l’Homenatge a la Gent Gran i als matrimonis que celebren les noces d’or, el pròxim diumenge, 1 de maig, amb una missa cantada per la Coral Clavellina a l’Església Parroquial, i un dinar popular per a la gent gran amb la col·laboració dels cuiners del municipi, al pavelló municipal.