Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera obre al públic la renovada àrea de jocs infantils de la plaça de les Corts Catalanes

DIJOUS 27 JULIOL 2023

Les obres han consistit en la millora del drenatge i la instal·lació de nou mobiliari urbà i d'entreteniment

Torrefarrera va obrir de nou al públic el dimarts a la tarda la renovada zona de jocs infantils ubicada al darrere de la Biblioteca Municipal, a la plaça de les Corts Catalanes. Aquesta nova àrea de recreació ofereix una oportunitat perquè els nens i nenes de la localitat gaudeixin d'un entorn lúdic segur i adaptat a les seves necessitats.

Les obres d'urbanització realitzades en aquest espai verd, que han comptat amb una inversió de 46.900 euros, s'han centrat en la millora del drenatge per garantir unes condicions òptimes durant tot l'any. A més, s'han instal·lat diversos bancs perquè les famílies puguin gaudir còmodament de l'espai mentre supervisen els seus infants.

La part més destacada de les obres ha estat la col·locació d'una base de formigó, així com un acabat de cautxú continu en la zona de jocs infantils. Aquestes mesures asseguren una superfície segura per als més petits. De la mateixa manera, compta amb equipaments adaptats.

L'acte d'obertura al públic va ser tot un èxit, amb una gran assistència de veïnes i veïns. A més, l'esdeveniment va comptar amb l'actuació del pallasso Harry, qui va fer riure a petits i grans.

Aquesta nova àrea de jocs infantils es convertirà en un punt de trobada i diversió per a tothom.