Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera manté l’Street Art Festival només amb artistes lleidatans

Cinc artistes que pintaran 744 metres de mur durant 4 setmanes. En acabar aquesta edició hi haurà un total de 3.914 metres pintats al municipi.

DIJOUS 03 SETEMBRE 2020

Comença la 4a edició del Street Art Festival de Torrefarrera, que aquest any canviarà de format a conseqüència de la situació actual derivada de la Covid-19. Així doncs, en lloc de ser un concurs, els artistes que hi participen han estat convidats per l’ens municipal.

Hi participen 5 artistes de les comarques lleidatanes, que es desplaçaran des de casa seva només per pintar els murs, per tal d’evitar riscos de contagi. Els artistes són: Oriol Arumí (Lleida), Lily Brick (Puigverd), Sween Art (Ivars d'Urgell), Cristina Dejuan (Torrefarrera) i Lluckutter (Lleida). El festival es durà a terme durant 4 setmanes, per adaptar-se a les possibilitats dels artistes, i finalitzarà el 10 de setembre. Sí que es manté el premi del públic, que podrà votar telemàticament un cop acabada aquesta edició.

Enguany, es pintaran 5 murs, que ocupen un total de 744 metres, amb un pressupost de 14.000 €. Un cop acabada aquesta edició, en el conjunt dels 4 certàmens, el poble de Torrefarrera comptarà amb un total de 3.914 metres pintats, repartits en 40 murs.