Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera instal•larà càmeres de videovigilància al municipi per millorar la seguretat ciutadana

DIMECRES 06 MARÇ 2019

L’Ajuntament de Torrefarrera ha iniciat els tràmits per signar pròximament un conveni amb el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya per instal·lar càmeres de videovigilància i de lectura de matrícules al municipi, un sistema controlat pels Mossos d’Esquadra que aportarà seguretat als veïns i veïnes de la localitat, garantint alhora el respecte als drets i llibertats de les persones.

Avui, l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, i la regidora d’Obres i Via Pública, Montse Ribé, s’han reunit amb la Directora Territorial del Departament d’Interior, Montserrat Meseguer, a qui han traslladat la preocupació del consistori per la seguretat al municipi.

Després de la reunió, l’alcalde Latorre ha expressat la “satisfacció perquè des del Govern de la Generalitat s'ha desencallat una problemàtica que fa temps que molts municipis reclamem”. “A Torrefarrera tenim una gran preocupació per la seguretat dels nostres veïns, i aquesta mesura permetrà augmentar-la, alhora que incrementa la col·laboració amb els Mossos d'Esquadra, que és la millor manera d'aconseguir un bon nivell de seguretat”, ha destacat Latorre.

A partir d’ara, un cop els Mossos d’Esquadra realitzin l’informe i el Departament d’Interior ho autoritzi, es podran instal·lar les càmeres.