Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera incorpora l’aplicació eAgora per fomentar la comunicació ciutadana i una aposta per la digitalització del municipi

DIJOUS 28 JULIOL 2022

eAgora és la nova eina que l’Ajuntament de Torrefarrera ha incorporat al municipi. Una aplicació mòbil gratuïta que esdevé un punt de trobada digital per a dinamitzar la vida al municipi i fomentar la comunicació ciutadana, amb l’objectiu de generar accions reals que ajudin a avançar cap a un model de municipi més participatiu, compromès i sostenible. 

A més de trobar-hi tota la informació municipal, gràcies a la nova aplicació els comerços, serveis i entitats de Torrefarrera podran promocionar les seves iniciatives i arribar a la població. Tanmateix, els veïns i veïnes podran publicar esdeveniments, interactuar, participar, plantejar propostes i reportar incidències, entre altres funcionalitats. 

L'alcalde, Jordi Latorre, explica que "des de l’Ajuntament, hem estudiat durant molt temps la forma més idònia per comunicar i transmetre tota la informació del municipi d’una forma senzilla i intuïtiva unificant el màxim de canals d’informació" i afegeix que "eAgora és una eina molt útil per a la ciutadania que disposa ara d’una agenda única i un sol punt on trobar tota la informació”. 

Passos a seguir per descarregar i registrar-se en la nova app: 

1. Busca l’aplicació eAgora al Play Store o a l’App Store del teu telèfon mòbil i instal·la-la

2. Registra’t per poder interactuar, participar, votar o guanyar premis

(Si accedeixes com a visitant només podràs informar-te, reportar incidències i enviar suggeriments)

3. Tria l’idioma: la interfície s’adaptarà a la teva llengua de preferència. De tota manera, podràs veure el que altres persones publiquin, encara que aquestes ho facin en un altre idioma

4. Crea el teu compte: pots crear un compte individual, d’entitat o de comerç/servei

5. Omple amb les teves dades i personalitza el teu perfil

6. Tria els canals que et resultin més interessants (si ho desitges, tindràs l’opció de modificar-ho més endavant)

7. Ja pots començar a gaudir de la nova aplicació