Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera incorpora dos agents municipals

DIMARTS 09 AGOST 2022

L’Ajuntament de Torrefarrera ha incorporat aquest agost dos agents municipals, ampliant el cos a tres membres. Aquest increment, llargament esperat pel Consistori, permetrà augmentar la vigilància del compliment de les ordenances municipals, participar en les tasques d'auxili al ciutadà, control del trànsit i vigilància de béns, serveis i instal·lacions, entre altres.

 

Les limitacions legals han impedit fins ara a la Regidoria de Seguretat augmentar la plantilla, la qual cosa no permetia cobrir totes les franges diürnes del servei, i dificultava l’ajuda a la ciutadania a complir la normativa de civisme, trànsit i reforçar la vigilància del municipi.

 

L’alcalde, Jordi Latorre, i el regidor de Seguretat, Ramon Casanovas, els han donat la benvinguda. Casanovas ha valorat el fet que “a partir d’ara els vigilants municipals cobriran el servei de dilluns a diumenge des del matí al vespre”.

 

Per la seva banda, Latorre ha celebrat aquestes incorporacions, ja que “el creixement de població de Torrefarrera requereix adequar la vigilància dels factors principals de convivència, com l’incivisme, el compliment de les normes de trànsit, o la prevenció de robatoris”.