Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera inaugura la ràdio municipal i seu d’EMUN FM

Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida, i Jordi Latorre, alcalde de la localitat, han estats els encarregats de descobrir la placa inaugural. Durant el dia, EMUN FM ha fet una programació especial en directe, al matí des de la plaça Sant Joan de Lleida i a la tarda des de la sala d’actes de Torrefarrera, obert al públic

DIVENDRES 12 FEBRER 2016

Avui divendres, 12 de febrer, l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, han inaugurat Ràdio Torrefarrera, situada a la 3a planta de l’Ajuntament de Torrefarrera, i que serà seu d’EMUN FM. L’acte ha comptat també amb la presència dels màxims responsables de La Xarxa de Comunicació Local. Entre ells, el conseller delegat, Francesc Pena; el gerent Xavier Escribà; i el responsable de Relació amb les entitats adherides, Toni Miedes. També hi han assistit alcaldes de les localitats consorciades a EMUN FM.

En l’acte d’inauguració, Jordi Latorre ha destacat que “Ràdio Torrefarrera neix amb voluntat de proximitat i de participació dels col·lectius de totes les edats i pot ser una bona eina d’integració i cohesió social, així com un element de promoció comercial i econòmic de la localitat”. I ha afegit que “amb aquestes noves instal·lacions, des de l’Ajuntament refermem el compromís amb EMUN FM i els municipis que hi participen, hi ha espai per a tots i junts som millors i més forts”. Veure notícies relacionales.