Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera inaugura la Biblioteca Pública Providència Tomàs aquest dissabte 3 de desembre

A l’acte hi assistirà la consellera de Cultura Natàlia Garriga

DIMECRES 30 NOVEMBRE 2022

Aquest dissabte 3 de desembre a les 12 hores tindrà lloc la inauguració de la Biblioteca Pública Providència Tomàs. L’acte tindrà lloc a les mateixes instal·lacions, situades al carrer Corts Catalanes, 27 i comptarà, entre altres personalitats, amb la presència de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga.

L’acte, obert per a tothom, començarà amb els parlaments de Maira Monné, educadora infantil a la Llar d’Infants Ralet-Ralet, Maribel Panadés, directora de l’Escola La Creu i Ester Llovera, directora de l’Institut Joan Solà. També hi parlaran un nen i una nena que hagin fet ús d’altres biblioteques, Maria Mangues, pubilla i Àlex López, hereu, en representació del jovent, Albert Palau, familiar de Providència Tomàs Freixenet, l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre i la consellera de Cultura, Natàlia Garriga.

A les 12:30 h tindrà lloc el descobriment de la placa commemorativa i tot seguit es farà una visita per la nova biblioteca, explicada per tècnics del Servei de Biblioteques de Lleida.

Per finalitzar l’acte tindrà lloc un refrigeri popular.