Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera entrega 17 subvencions del Programa Treball és Benestar del 2014

Ajudes de 1.200 a 1.500 euros per a persones que s’han constituït com a autònoms

DIVENDRES 27 FEBRER 2015

L’Ajuntament de Torrefarrera va entregar ahir dijous, 26 de febrer, les 17 subvencions de la segona convocatòria del Programa Treball és Benestar del 2014 al Cei Torrefarrera. L’alcalde de la localitat, Jordi Latorre, acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Enric Casanovas, van ser els encarregats d’entregar les ajudes de 1.200 euros cadascuna a les persones que s’han constituït com a autònoms al municipi al llarg del darrer any, amb un cost total de 20.400 euros.

Latorre va voler destacar que “des de l’equip de Govern tenim la determinació de fer tot el que puguem per fomentar l’ocupació al municipi i, per això, enguany hem augmentat la quantia de les diferents modalitats de subvencions del Programa Treball és Benestar, a més de la nova línia Torrefarrera Emprèn, amb 35.000 euros per ajudar a noves iniciatives al Parc Empresarial o activitats comercials i de serveis al nucli urbà”.

Continuant amb l’èxit de la convocatòria d’ajuts dels anys 2013 i 2014 per fomentar l’ocupació de persones aturades del municipi, l’Ajuntament ha decidit augmentar les subvencions per aquest 2015 del Pla Treball és Benestar per facilitar l’ocupació de persones aturades, especialment joves i persones amb discapacitat o amb risc d’exclusió social.

Modalitats de subvencions:

· 1.500€ a empreses locals per contracte realitzat de mínim d’1 any

· 500€ a empreses locals per contracte realitzat de mínim de 6 mesos

· 2.000€ a empreses locals per contracte realitzat de mínim d’1 any a joves menors de 30 o persones amb discapacitat o amb risc d'exclusió

· 1.500€ a persones de Torrefarrera que es donin d’alta en règim d’autònom

S’estableix un màxim de cinc contractes per empresa i any. Per a contractes amb jornada inferior a la jornada completa, la quantia de la subvenció es reduirà proporcionalment. Veure notícies relacionades