Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera destina 44.400 € a la segona convocatòria d’ajuts COVID

Per a aturats, afectats per ERTOs i establiments de restauració, estètica i acadèmies Fruit del Pla de Suport Econòmic i Social signat per tots els grups municipals, amb una primera convocatòria d’ajuts al juliol

DIMECRES 23 DESEMBRE 2020

L’Ajuntament de Torrefarrera destina 44.400 € a aturats, persones afectades per ERTOs i establiments de restauració, estètica i acadèmies gràcies a la segona convocatòria d’ajuts COVID del Pla de Suport Econòmic i Social signat per tots els grups municipals i que ja va destinar 57.000 € en la primera convocatòria el mes de juliol.

Per una banda, s’atorguen ajuts a persones treballadores de Torrefarrera que hagin finalitzat una relació laboral a partir de la declaració de l’estat d’alarma, hagin rebut una prestació per desocupació fins a un màxim de 6 mesos i estiguin inscrites a l’atur en situació de demandant d’ocupació en el moment de la sol·licitud de la subvenció, així com a persones que es trobin afectades per un ERO o ERTO durant almenys dos mesos des de la declaració de l’estat d’alarma fins al dia de la sol·licitud de la subvenció. Cada sol·licitant rebrà 200 €. En el cas de famílies monoparentals, el sol·licitant percebrà 300 €. En el cas que dos membres de la mateixa unitat familiar sol·licitin la subvenció, l’import serà de 150 € per sol·licitant.

Pel que fa als ajuts destinats als establiments de restauració, centres d’estètica i centres d’educació que impliquin un contacte personal proper a Torrefarrera així com treballadors autònoms empadronats a Torrefarrera titulars d’aquestes activitats fora del municipi, i que han estat obligades al tancament en base a la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, es destinen 500 € per cada sol·licitant d’establiments situats al municipi (si hi ha més d’una persona autònoma titular del mateix establiment, s’atorgarà un màxim de 2 subvencions a raó de 400 € cadascuna) i 300 € als sol·licitants d’establiments fora del municipi.