Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera celebra la Cavalcada del Camarlenc

Els infants han pogut fer l’entrega de les cartes per als Reis Mags d’Orient a les instal·lacions del Grup ICG al Parc Empresarial Torrefarrera

DIMARTS 28 DESEMBRE 2021

Avui dilluns, 27 de desembre a la tarda, ha tingut lloc la Cavalcada del Camarlenc pels carrers de Torrefarrera fins arribar a les oficines d’ICG Software, al Parc Empresarial, on els infants han pogut lliurar al Camarlenc les cartes per a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.

Enguany, la cavalcada, que compta cada any amb el suport del Grup ICG i la col·laboració d'algunes de les entitats culturals del poble, ha recuperat el format tradicional. Amb l'objectiu de fer viure amb més intensitat l'esperit de les festes, la cavalcada s’ha reforçat amb noves carrosses i efectes d’il·luminació i música, buscant la creativitat i la innovació. Hi havia figurants i patges, fades, equilibristes, camells i criatures il·luminades. 

L'exterior de l'empresa ICG, on s’han lliurat les cartes al Camarlenc a la seva Bústia Reial, estava il·luminat amb motius nadalencs i hi havia unes carpes on s’ha servit una xocolatada. L'acte ha finalitzat amb focs artificials.

 

Recorregut de la Cavalcada

La Cavalcada ha sortit a les 17.45 hores de l'Ajuntament de Torrefarrera i ha recorregut els carrers de la vila acompanyada de les carrosses i el seu tradicional seguici passant pel Carrer Major, Corts Catalanes, Avinguda de Lleida, Carrer Sant Jordi, Gran Via i agafar el Carrer Mestral del Polígon industrial. Allà s'hi han afegit nous figurants entre fades, criatures il·luminades, equilibristes, i camells que portaven regals, fins arribar a les instal·lacions d'ICG.

De 18.00 a 20.00 hores, els nens i nenes han pogut accedir a les instal·lacions d'ICG per lliurar la carta als Reis. Per evitar el risc de contagis per la Covid-19, l’entrega de la carta s’ha fet durant pocs minuts, en una sala gran i amb menys de 10 persones.

Una vegada lliurada la carta, els nens i nenes han pogut gaudir d'una xocolatada que s’ha servit en unes carpes a l'exterior de les instal·lacions.

 

Torrefarrera, 27 de desembre de 2021