Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera canvia l'enllumenat públic per estalviar enegia

DIJOUS 05 GENER 2017

A partir del dia 9 de gener i durant les 9 setmanes següents es realitzarà l’obra de renovació de bona part de l’enllumenat exterior municipal, que consistirà en substituir els equips actuals per altres més eficients i eficaços de tecnologia LED.

Aquest canvi suposarà un important estalvi energètic i econòmic de més del 50%. Amb menys potència s’assoliran els nivells lumínics establerts a la normativa i es reduirà la contaminació lumínica, evitant la intrusió de llum artificial a cases i equipaments. A més, es previndran i corregiran els efectes pertorbadors de la contaminació lluminosa en la visió del cel i en els ecosistemes en general.

També cal remarcar que aquest estalvi energètic representarà una disminució significativa de les emissions de CO2, essent, per tant, un enllumenat menys contaminant, més sostenible i més respectuós amb el medi ambient.

Us demanem la vostra col•laboració i us demanem disculpes per les molèsties que aquestes obres us puguin ocasionar, que confiem que es resoldran ràpidament.

copy_of_Logosenllumenat1.jpg Logosenllumenat.jpg