Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera atorga 14.600 euros en ajuts COVID a famílies, aturats i autònoms de la localitat

Dins el pla per fer front als efectes socials i econòmics de la pandèmia

DIJOUS 12 NOVEMBRE 2020

L’Ajuntament de Torrefarrera ha atorgat 53 ajuts COVID per valor de 14.600 euros a famílies, aturats i autònoms de la localitat, dins el Pla de suport social i econòmic de Torrefarrera, per fer front als efectes de la pandèmia, pactat per tots els regidors municipals, amb un pressupost previst de 57.000 euros.

La subvenció és en forma de targetes moneder, que es poden utilitzar només en establiments de productes de primera necessitat del poble, dins l'estratègia de foment del comerç local de la Regidoria de Comerç iniciada amb la campanya Compro a Torrefarrera, i que ha tingut molt èxit.

L’alcalde, Jordi Latorre, destaca que es tracta d’una “modesta contribució de l’Ajuntament en aquests moments de dificultats, ajudant a comerciants, autònoms i famílies afectades per la COVID. A més, la subvenció es gastarà a Torrefarrera, apostant pel comerç local”. “Properament traurem una nova línia per continuar ajudant als que més ho pateixen”, ha avançat Latorre.

En concret, s’han atorgat dues ajudes de 300 euros a famílies amb almenys un fill/a menor i els dos progenitors en atur, o un si és l’únic/a que treballa, i dues ajudes més de 300 euros per a famílies monoparentals en atur amb almenys un fill/a a càrrec.

A més, s’han entregat 16 ajuts de 400 euros a treballadors autònoms que han hagut de tancar el comerç local, i s’han atorgat 33 subvencions de 200 euros cadascuna a treballadors autònoms que han cessat l’activitat.