Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera aprova el nou cartipàs municipal per al mandat 2023-2027

Tot i tenir dos regidors menys, l'equip de govern haurà de fer front a la gestió de més equipaments municipals que es van posar en marxa durant la legislatura passada

Imatge del ple del 17 de juny
Imatge del ple del 17 de juny

DIMARTS 04 JULIOL 2023

L’Ajuntament de Torrefarrera va celebrar dijous passat el primer ple extraordinari del mandat, després de la constitució del consistori el 17 de juny. En aquest, es va aprovar el nou cartipàs 2023-2027. 

L'equip de Govern, liderat per Jordi Latorre, compta amb 6 regidors del grup municipal Junts per Torrefarrera, la llista més votada a les eleccions del passat 28 de maig. 

Tot i tenir dos regidors menys, l'equip de govern haurà de fer front a la gestió de més equipaments municipals que es van posar en marxa durant la legislatura passada (la Biblioteca, la Sala de Vetlles, Lo Sindicat...) i els que estan previstos en els propers anys. 

Formaran part de l’oposició els grups de Torrefarrera Primer, amb 3 regidors, i ERC i PSC, amb un regidor cada grup.

CARTIPÀS MUNICIPAL 2023-2027

Jordi Latorre Sotus (Junts per Torrefarrera)
Alcalde. Regidoria d’Economia, Urbanisme i Urbanitzacions
Urbanisme, Economia, Hisenda Pública, relació amb les urbanitzacions i Malpartit.
Alba Pros Morell (Junts per Torrefarrera)
1a Tinent d’Alcalde. Regidoria d’educació, infància, joventut i igualtat
Ensenyament en totes les seves etapes, inclosa la llar d’infants. Igualtat de les dones, infància (inclou activitats infantils, parcs lúdics, festes infantils, i altres esdeveniments d’oci)
Cèlia Perpinyà Roma (Junts per Torrefarrera)
2a Tinent d’Alcalde. Regidoria de promoció econòmica, cultura i comunicació
Promoció econòmica, mercat municipal, comerç, promoció turística, Street Art Festival, cultura, relació amb les associacions culturals del municipi, biblioteca municipal, ràdio municipal, comunicació i protocol.
Montse Ribé Fernández (Junts per Torrefarrera)
Regidoria d’obres, via pública, sostenibilitat i serveis generals
Obres municipals en infraestructures, xarxes i serveis municipals (com ara cementiri, recollida residus, subministrament aigua, clavegueram, enllumenat públic) i edificis municipals, via pública, camins i serveis generals, coordinació de la brigada municipal, pressupostos participatius, neteja de solars, sorolls, campanyes de sensibilització (en matèria de reciclatge i recollida selectiva d’escombraries, tinença d’animals, trànsit, etc).
Albert Roig Ojeda (Junts per Torrefarrera)
Regidoria de seguretat, agricultura, esports i festes
Esports, gestió poliesportiu municipal, relació amb les associacions esportives del municipi, promoció activitat esportiva, festes populars, agricultura, comunitats de regants, vedats de caça, seguretat vial i ciutadana, targetes d’armes i animals, trànsit i mobilitat urbana.
Carme Giró Roda (Junts per Torrefarrera)
Regidoria de salut, benestar, gent gran i afers religiosos
Serveis socials, immigració, acollida i cooperació. Activitats i serveis adreçats a la gent gran, relació amb les associacions de gent gran del municipi, salut, benestar i afers religiosos.
Noèlia Escuer Alías (Torrefarrera Primer)
Regidora
Josep Ramon Mangues Jaime (Torrefarrera Primer)
Regidor
Irene Mateo Pifarré (Torrefarrera Primer)
Regidora
Joan Corominas París (ERC)
Regidor
Ròmul Llaveria Arnavat (PSC)
Regidor