Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera aprova el nou cartipàs amb l’objectiu de continuar promocionant l’economia i l’atenció a col•lectius prioritaris

DILLUNS 20 JULIOL 2015

L'Ajuntament de Torrefarrera ha aprovat el nou cartipàs que marcarà les accions a emprendre en els propers quatre anys i que donarà especial importància a continuar promocionant l’economia i l’atenció a aquells col·lectius que més ho necessiten.

L’Equip de Govern s’ha vist incrementat en tres nous regidors, fruit dels resultats a les darreres eleccions municipals. Aquesta ampliació de regidors permetrà atendre millor les àrees estratègiques en els propers quatre anys, creant regidories específiques per a projectes als quals es vol donar una prioritat.

Jaume Casanovas és el nou regidor de Joventut i qui liderarà projectes formatius, d’habitatge juvenil, culturals i d’ocupació.

A la regidoria de Promoció Econòmica repeteix Enric Casanovas, qui vetllarà per ajudar les empreses i comerços locals i facilitar la implantació de noves iniciatives al municipi.

La regidoria d’obres i via pública estarà en mans de Montse Ribé, amb l’objectiu d’executar les obres municipals previstes per al mandat, atendre l’increment d’activitat econòmica del Parc Empresarial i l’augment de la construcció privada.

Carme Giró estarà al càrrec de la regidoria de Gent Gran, que liderarà els diferents projectes d’atenció a aquest col·lectiu.

La resta de regidors són: Carme López a Benestar, Salut, Cultura i Afers Religiosos; Noèlia Escuer a Educació i Infància; Albert Roig a Esports i Festes; Josep Ramon Mangues, regidor d'Urbanitzacions, Seguretat, Medi Ambient i Mercats; i Jordi Latorre, alcalde i regidor d'Economia i Urbanisme.

Continuen com a tinents d’alcalde dues dones: Carme López, com a 1a tinent d’alcalde, i Noèlia Escuer, com a 2a tinent d’alcalde.

El Ple va acordar delegar a la Comissió de Govern Municipal, la totalitat de les delegacions previstes en la llei per permetre una gestió àgil de l’activitat administrativa de l’Ajuntament.

Pel que fa al règim retributiu, es va acordar mantenir el mateix règim retributiu per càrrecs i per assistència a comissions, plens i altres activitats, deixant, però, el sou corresponent a l’alcalde sense efecte, en tant que desenvoluparà el càrrec de vicepresident provincial, amb dedicació exclusiva. Amb la reducció de regidors a l’oposició i aquest estalvi derivat de la nova dedicació de l’alcalde, el cost en retribucions dels càrrecs electes no requerirà augmentar el pressupost.