Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torrefarrera aposta per una Festa Major marcada per la tradició, la cultura i espectacles per a tota la família

Demà, divendres, 8 de setembre, es donarà el tret de sortida amb el pregó, a càrrec de Josep M Esteve, l’agutzil de Torrefarrera durant 36 anys

DIJOUS 07 SETEMBRE 2017

Torrefarrera ja ho té tot a punt per celebrar la Festa Major amb un programa que preveu, del 8 a l’11 de setembre, prop d’una trentena de propostes marcades per la cultura, la tradició i espectacles per a totes les edats. El tret de sortida serà demà, divendres, 8 de setembre, amb el pregó que anirà a càrrec de Josep M Esteve, qui ha sigut agutzil del poble durant 36 anys. A continuació, es proclamaran les pubilles i hereus i es lliuraran els premis de dibuix del llibre de Festa Major. La vetllada acabarà amb el tradicional Sopar Popular al pavelló municipal, seguit del ball i les penyes per al jovent.

Dissabte es celebrarà la processó i missa amb el repartiment del tradicional pa beneït, acompanyat per la Cobla Montgrins, seguit de la ballada de sardanes. A la tarda i a la nit els protagonistes seran, entre altres activitats, una batucada i el corre-focs. També hi haurà un espai per a l’esport amb el partit de futbol de diumenge entre l’equip local i el CF Artesa de Segre. A la nit, arriba un dels plats forts, l’espectacle “Jeff Hipnotitzador” que va esgotar les 1.000 entrades reservades amb cadira el passat dimecres. Tot i així, es podrà accedir igualment a la zona del darrere en funció de l’aforament màxim.

El programa del darrer dia de la Festa Major, l’11 de Setembre, començarà amb la lectura del manifest de la Diada de Catalunya amb la participació de les pubilles, amb cantada de la Coral Clavellina i vermut popular inclosos. A la tarda, tothom podrà gaudir d’un “holi festival”  la plaça Miremont. La festa clourà amb el darrer ball al pavelló municipal i castell de focs d’artifici.

Com és habitual, les firetes i atraccions oferiran preus populars (1,5 euros) dissabte, diumenge i dilluns de 12.00 a 14.00 hores.