Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tancament de centres educatius, equipaments esportius i culturals pel coronavirus

DIJOUS 12 MARÇ 2020

Seguint les indicacions de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Torrefarrera tanca a partir de demà, 13 de març, tots els centres educatius municipals, equipaments esportius i culturals de la localitat, com a mesura de prevenció davant el coronavirus, en el marc del Pla d’Actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc. Aquestes mesures tindran una durada d’un mínim de 14 dies.

Així, en l’àmbit educatiu, la suspensió de l’activitat afecta la Llar d’Infants Ralet-Ralet, l’Escola La Creu i l’Institut Joan Solà.

En el cas dels equipaments esportius, es tanca el pavelló poliesportiu, el Complex Esportiu Antoni Palau i el camp de futbol de la rambla St. Jordi.

Pel que fa als equipaments culturals, els afectats són el centre Cal Jove, la Llar de Jubilats i l’Escola Municipal de Música, on assisteixen escolars de diferents centres i localitats.

L’Ajuntament recomana a la ciutadania que, en la mesura del possible, utilitzi els canals telemàtics que té a disposició a través del web municipal www.torrefarrera.cat per fer els tràmits administratius que necessiti.

Així mateix, des de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) s’ha establert un protocol per tal d’atendre les visites presencials que es veuran limitades per l’aforament.

Informació útil sobre el coronavirus al Canal Salut:

http://canalsalut.gencat.cat/ca/inici