Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tallers d'Agrupacions d'Estiu de l'escola de música de Torrefarrera

Durada taller: Una setmana amb dues hores de classe diàries i actuació final el dissabte o diumenge.(és obligatori la participació en el concert) Torns: Primer del 4 al 9 de juliol. Segon del 12 al 17 de juliol. Edats: a partir de 10 anys

DIJOUS 16 JUNY 2016

Ens dirigim altre cop a vosaltres per fer-vos la proposta dels Tallers d'agrupació d'instruments i Cant coral que l'AMPA de l'escola de música  de Torrefarrera estem preparant per la primera quinzena de juliol un cop acabat el curs, amb la col·laboració de l'ajuntament de Torrefarrera i l'Orfeó Lleidatà.

Aquesta experiència la vàrem iniciar ara farà dos estius  amb molt èxit d'alumnes i enguany repetim els tallers.

Format dels tallers:

- Dos agrupacions d'instruments per torn agrupats per nivells i edats. (Dos Torns)

- Una agrupació de Cant Coral.( Un Torn a determinar)

Durada taller: Una setmana amb dues hores de classe diàries i actuació  final el dissabte o diumenge.(és obligatori la participació en el concert)

Torns:

Primer del 4 al 9 de juliol.

Segon del  12 al 17 de juliol.

Edats: a partir de 10 anys

Per això, tots aquells que hi esteu interessats, si us plau, ompliu la fitxa que s'adjunta i ens l'envieu per mail abans del 23 de juny.Això no us compromet a rés. Però ens serà molt útil per poder-nos posar en contacte amb vosaltres i conèixer les característiques del grup.

Un cop passat el termini se us convocarà a una reunió per concretar dates horaris del grups i cost de l'activitat. el cost serà similar a altres anys ja que és una activitat subvencionada per l'Ajuntament de Torrefarrera.

Full de preinscripció als tallers musicals